Veelgestelde vragen2021-03-23T21:05:39+00:00

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn zending volgen bij Focuskoeriers?2021-04-05T08:51:45+00:00

Heb je een pakket bestelt die groter is dan 1.75m of zwaarder dan 23kg? Dan zal je pakket geleverd worden door Focuskoeriers. In dit geval krijg je dan geen Trace trace code maar krijg je een email bericht wanneer ze jou pakket kommen leveren.

Je kunt de zending niet online volgen. Maar bij focuskoeriers kun je er op rekenen dat er geleverd word op afgesproken moment. Is dit niet het geval… dan word er bij voorhand contact met je op genomen door focuskoeriers

Ik ben niet thuis op moment van bezorgen. Wat nu?2021-04-06T19:37:09+00:00

Het kan zo maar voor komen dat je plotseling weg moet en dat er niemand aanwezig is op het afleveradres. Wanneer je een zending gaat ontvangen van Focuskoeriers kun je contact op nemen via de mail. Je kunt dan op de email reageren die je eerder heb ontvangen. Krijg je geen gehoor Bel dan even één van de mede werkers. Link

Let op! Als de koerier het pakket niet kan afleveren zullen er opnieuw verzenkosten moeten worden betaald.  De koerier laat nooit zonder instructies het pakket achter. Zorg er dus altijd voor dat er geleverd kan worden. Dit kan b.v.b door een briefje op de deur te plakken, afleveren bij de buren op huis nr(**)

Ga je een pakket van Postnl ontvangen dan hoef je geen actie te onder nemen. Je kunt dan eenvoudig de trace en trace code volgen op PostNl  zo blijf je op de hoogte wanneer jou pakket opnieuw word aangeboden of geleverd is bij een PostNL locatie in de buurt.          

 

Pakketten naar het buitenland versturen?2021-04-06T19:37:14+00:00

Wil je een bestelling in het buitenland geleverd krijgen? Dat kan. Ook wanneer het om de langere bestellingen gaat. Voor buitenlandse zendingen zijn geen vaste tarieven. Vraag jou zending aan via het Contactformulier  geef aan wat je wilt bestellen, naar welk land en laat je adres gegevens achter. Binnen 24uur ontvang je dan een passende offerte.

 

do you want to have an order delivered abroad? Which can. Even when it comes to longer orders. There is no fixed rate for foreign shipments. Request your shipment via the Contact form, indicate what you want to order, to which country and leave your address details. You will receive a suitable offer within 24 hours.

 

Hoe wordt mijn pakket verzonden?2021-04-06T19:37:20+00:00

Waarschijnlijk heb je iets bestelt of sta je op het moment om dat te gaan doen. Maar hoe word jou pakket nou eigenlijk verzonden.

Op het moment dat je iets bestelt heb bij Timmy’s krijg je gelijk een Webshop order in je mail Box. Er word binnen 24uur een zending voor je aangemaakt. Je ontvangt dan een track trace code die je bij Postnl kunt op zoeken en volgen.

Maar hoe werkt het nou met de lange pakketten?

Ook hier krijg je binnen 24uur na bestellen een webshop order in je mail box. De pakketten die langer zijn dan 1.75m en de pakketten die zwaarder zijn dan 23kg. Worden met focuskoeriers bij jou tuis gebracht. Binnen 24 uur na je bestelling word er een zending voor jou aangemaakt. Je ontvangt binnen 7 dagen dan een Email van Focuskoeriers wanneer ze bij jou komen leveren.

Let op! ivm speciaal lengte vervoer word jou pakket maar 1x aangeboden door de koerier. Zorg er dus altijd voor dat de koerier het pakket niet meer mee hoef te nemen.  En voor kom extra kosten. Dit geldt alleen voor de zendingen bij Focuskoeriers.

Pakete Zu Ausland senden?2021-04-06T19:38:49+00:00

Möchten Sie eine Bestellung ins Ausland liefern lassen? Dies ist kein Problem! auch wenn es um lange pakete geht. Es gibt keine festen Preise für Auslandslieferungen. Fordern Sie Ihre das Kontaktformular an, geben mal an was Sie bestellenWollen, Auch die pakket lenge und will fiel! In welches Land und hinterlassen Sie Ihre Adressdaten. Sie erhalten innerhalb von 24 Stunden ein passendes Angebot.

Ga naar de bovenkant