Winkelmand

Veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor je klaar!

Bestellingen en verzending

Het kan voorkomen dat er iets niet helemaal goed is gegaan. We helpen je graag om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Kijk voor alle informatie over de afhandeling van klachten op onze pagina over garantie en klachten.

Voor alle informatie en de (wettelijke) regelgeving omtrent het terugsturen van een product op onze pagina over retourneren.

Dat is vervelend! We gaan er alles aan doen om het defect zo snel mogelijk te verhelpen. Kijk op de pagina over retourneren over de stappen die je kunt volgen in het geval van een defect product.

De lengte van jouw steekstok hangt af van verschillende dingen, die we duidelijk hebben omschreven in dit artikel. Het korte antwoord is als volgt.

Bereken de gemiddelde diepte waar je de boot wil vastleggen (bijvoorbeeld 1.5 meter), tel daarbij op hoe diep je de steekstok de bodem in draait (bijvoorbeeld 1.5 meter bij een middel harde bodem) en bedenk hoe ver je wil dat de steekstok uitsteekt boven je boot (bijvoorbeeld 1 meter, zodat je erop kunt leunen als je in je bijbootje stapt of wanneer je je rodpod op de steekstok wil bevestigen). Al met al kom je in dit voorbeeld uit op 1.5 + 1.5 + 1 = 4 meter lange steekstokken.

Je kunt de steekstokken in allerlei samenstellingen bestellen, net wat jij fijn vindt. Van de volle lengte van 4 meter tot 4 steekstokken van 1 meter: alles is mogelijk. Zijn jouw steekstokken te kort? Bestel dan eenvoudig een verlengdeel extra, want de steekstokken van Timmy’s kunnen eindeloos worden verlengd.

Heb je een pakket bestelt dat groter is dan 1.75 meter of zwaarder dan 23 KG? Dan zal je pakket geleverd worden door Focuskoeriers. In dit geval krijg je geen Trace & Trace code, maar een e-mail met informatie over de aflevering van jouw pakket.

Je kunt de zending niet online volgen, maar bij Focuskoeriers kun je erop rekenen dat er geleverd wordt op het afgesproken moment. Is dit niet het geval, dan wordt er op voorhand contact met je opgenomen door Focuskoeriers.

Retourneren en ruilen

Het kan zomaar voorkomen dat je plotseling weg moet en dat er niemand aanwezig is op het afleveradres. Wanneer je een zending gaat ontvangen van Focuskoeriers kun je contact op nemen via de e-mail. Je kunt dit doen door te reageren op de e-mail met informatie over je bestelling. Krijg je geen gehoor, bel dan even één van de medewerkers.

Let op! Als de koerier het pakket niet kan afleveren zullen er opnieuw verzendkosten moeten worden betaalt. De koerier laat nooit zonder instructies het pakket achter. Zorg er dus altijd voor dat er geleverd kan worden. Dit kan bijvoorbeeld door een briefje op de deur te plakken met een tekst zoals “Afleveren bij de buren op huisnummer (**)”.

Ga je een pakket van PostNL ontvangen, dan hoef je geen actie te ondernemen. Je kunt dan eenvoudig de Trace en Trace code volgen op PostNL  en zo blijf je op de hoogte van wanneer jouw pakket opnieuw wordt aangeboden of geleverd is bij een PostNL locatie in de buurt.

Wil je een bestelling in het buitenland geleverd krijgen? Dat kan, ook wanneer het om de langere bestellingen gaat. Voor buitenlandse zendingen zijn geen vaste tarieven. Vraag jouw zending aan via het contactformulier. Geef aan wat je wil bestellen, in welk land het bezorgd moet worden en laat je adresgegevens achter. Binnen 24 uur ontvang je dan een passende offerte.

Do you want an order to be delivered abroad? This is possible, even when it concerns longer packages. However, there are no fixed rates for foreign shipments. Please request your order via the contact form, indicate what you want to order, to which country the order should be delivered and leave your address details. You will receive a suitable offer within 24 hours.

Op het moment dat je iets bestelt hebt in de webshop krijg je gelijk een orderbevestiging in je mailbox. Er wordt binnen 24 uur een zending voor je aangemaakt. Je ontvangt op dat moment een Track & Trace code die je bij PostNL kunt opzoeken en op deze manier kun je jouw bestelling volgen.

Hoe zit het met lange pakketten?

Ook hier krijg je binnen 24 uur na bestellen een orderbevestiging in je mailbox. De pakketten die langer zijn dan 1.75 meter en de pakketten die zwaarder zijn dan 23 KG worden met Focuskoeriers bij jou thuis geleverd. Binnen 24 uur na je bestelling wordt er een zending voor jou aangemaakt. Je ontvangt binnen 7 dagen een e-mail van Focuskoeriers wanneer ze bij jou komen leveren.

Let op! In verband met het speciale lengte vervoer wordt jouw pakket maar 1 keer aangeboden door de koerier. Zorg er dus altijd voor dat de koerier het pakket niet meer mee terug hoeft te nemen en voorkom extra kosten. Wanneer de koerier het pakket voor een tweede keer moet bezorgen betaal  je namelijk opnieuw verzendkosten. Dit geldt alleen voor de lange en zware pakketten die via Focuskoeriers worden bezorgd.

Möchten Sie eine Bestellung ins Ausland liefern lassen? Dies ist kein Problem, auch wenn es um lange pakete geht. Es gibt keine festen Preise für Auslandslieferungen. Fordern Sie Ihre das Kontaktformular an, geben mal an was Sie bestellen wollen. Auch die pakket lenge und will fiel, in welches Land und hinterlassen Sie Ihre Adressdaten. Sie erhalten innerhalb von 24 Stunden ein passendes Angebot.

Voorzien van webshop keurmerk
Betaal veilig en snel in de checkout
Betaal je bestelling veilig en achteraf met Klarna
Verzending wereldwijd mogelijk
De waardering van www.timmyscarpboatproducts.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 97 reviews.