Winkelmand

Dit zeggen onze klanten over ons

peter vlasveld over de steekstokken van timmy's carpboat products
“Steekstokken zijn onmisbaar in mijn bootvisserij, maar een hel om te transporteren. Met de deelbare steekstokken van de actie set, ben je nog mobieler. Lichtgewicht, makkelijk te vervoeren en af te stemmen op de gewenste diepte. Aanmeren en vissen vanuit bijna alle mogelijke plaatsen, onmisbaar in mijn visserij!“
Peter Vlasveld
pieter van de werfhorst bootvissen op karper met producten van timmy's carpboat products

“Welkom op mijn visavontuurlijke wereld, waar bootvissen niet slechts een hobby is, maar mijn absolute passie! Of het nu weekenden zijn gevuld met visplezier of uitgebreide vissessies zowel binnen als buiten onze landsgrenzen, ik zweer bij betrouwbare uitrusting om mijn boot stevig vast te leggen en scherp te kunnen vissen. Timmy’s Carpboat Products is mijn go-to bron, die niet alleen voldoet aan, maar overtreft mijn eisen. Het unieke spansysteem is een absolute game-changer, waardoor het schommelen tot een minimum wordt beperkt. Timmy’s Carpboat Products: pure kwaliteit voor de ultieme viservaring!”

Pieter van de Werfhorst
piet vogel review van de producten van timmy's carpboat products

“Met het gebruik van Timmy’s steekstokken was er veel mogelijk voor mijn bootvisserij vanuit de rubber boot. Ook super slim bedachten is de Steekstokarm die ik op een aparte steekstok kan plaatsen naast mijn boot. Ik zeg toppertje Tim, ga zo door!”

Piet Vogel
marco nap review timmy's carpboat products

“Voor het komende seizoen ga ik mijn bootvisserij volledig aanpakken en kan niet wachten om te beginnen. Bij Timmy’s heb ik alvast een Actie Set ingeslagen en Rodpod Houders voor op de boot gescoord. De eerste indruk is heel goed en kan niet anders zeggen dan topkwaliteit Tim!”

Marco Nap
geert ooms review van steekstokken van timmy's carpboat products

“Naast de zeer prettige samenwerking die ik met Tim heb maak ik ook graag gebruik van Timmy’s Carpboat Steekstokken. Ik gebruik ze niet overal omdat ik ook graag met ankers vis, maar wanneer de stek het toelaat voldoen deze erg goed! Samen verdelen wij een mooi gamma voor een complete karperboot.”

Geert Ooms
review steekstokken van timmy's carpboat products

“Ik gebruik de spullen van Tim nu twee jaar en kan niet anders zeggen dan kwaliteit materiaal! Voor elke type bodem heeft hij een schroefpunt die aansluit. Ik zelf gebruik de Allround punt die ik perfect kan combineren met de steekstok geleiders.”

Henk Kostense
mathijs met steekstokken van timmy's carpboat products

“Voordat ik in aanmerking kwam met de steekstokken van Timmy’s gebuikte ik zware ijzeren palen met daarop grote grondboren als schroefpunt. De lichte aluminium steekstokken van Timmy’s waren een zeer goed investering voor mijn visserij, en met de ‘schroefpunt harde bodem‘ was het verschil enorm groot!”

Mathijs Gerrietsen
pim grootnibbelink en tjeert kruijer met steekstokken van timmy's carpboat products

“Na de aanschaf van onze karperboot in 2020 konden goede steekstokken niet ontbreken. Na een korte speurtocht kwamen we bij Tim uit en dankzij zijn passende advies maken we nu al geruime tijd gebruik van een Actie Set. Volgend jaar breiden we onze boot aan met de Rodpod Houders, dus laat het volgende seizoen maar komen!”

Pim & Tjeert
mathis korn met steekstokken van timmy's carpboat products

“Bij het bevissen van grote reservoirs in onder andere Zuid-Frankrijk en Duitsland is het enorm belangrijk om je boot goed vast te leggen, zeker bij veel wind. Ik kies daarom voor extra lange steekstokken die ik een flink stuk in de bodem kan boren. Op die manier kan ik te allen tijde veilig vissen!”

Mathis Korn
bootvissen met steekstokken van timmy's carpboat products

“Ik vis inmiddels al jaren vanuit de boot op karper en heb zodoende best een hoop ervaring met steekstokken. Echter de boorpunten voor de harde bodem van Timmy zijn echt top, daar kan geen ander product tegenop!”

Martijn Nederpel​
Voorzien van webshop keurmerk
Betaal veilig en snel in de checkout
Betaal je bestelling veilig en achteraf met Klarna
Verzending wereldwijd mogelijk
De waardering van www.timmyscarpboatproducts.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 92 reviews.