Op het moment dat je iets bestelt hebt in de webshop krijg je gelijk een orderbevestiging in je mailbox. Er wordt binnen 24 uur een zending voor je aangemaakt. Je ontvangt op dat moment een Track & Trace code die je bij PostNL kunt opzoeken en op deze manier kun je jouw bestelling volgen.

Hoe zit het met lange pakketten?

Ook hier krijg je binnen 24 uur na bestellen een orderbevestiging in je mailbox. De pakketten die langer zijn dan 1.75 meter en de pakketten die zwaarder zijn dan 23 KG worden met Focuskoeriers bij jou thuis geleverd. Binnen 24 uur na je bestelling wordt er een zending voor jou aangemaakt. Je ontvangt binnen 7 dagen een e-mail van Focuskoeriers wanneer ze bij jou komen leveren.

Let op! In verband met het speciale lengte vervoer wordt jouw pakket maar 1 keer aangeboden door de koerier. Zorg er dus altijd voor dat de koerier het pakket niet meer mee terug hoeft te nemen en voorkom extra kosten. Wanneer de koerier het pakket voor een tweede keer moet bezorgen betaal  je namelijk opnieuw verzendkosten. Dit geldt alleen voor de lange en zware pakketten die via Focuskoeriers worden bezorgd.